Bridge

 

 

 

 

 

Vanaf vrijdag 12 april 2019 verhuist de bridge-activiteit voor het hele tennisseizoen naar de bovenverdieping van het clubhuis. We kunnen daar de zaal en de kleine kamer aan de straatkant gebruiken, zodat zeker negen tafels mogelijk zijn.

 

Open tornooien op maandag- en vrijdagnamiddag (13.45 u). Om u aan te kondigen voor deze open tornooien stuur a.u.b. mail naar de drie leden van het Bridgecomité:Jan.vanhavenberge@outlook.com / robert.joukes@skynet.be / lizette.janssens@hotmail.be    Inleg tornooi 3 euro voor Brandt-leden, 5 euro voor niet-leden.

Geen partner? Wie een partner zoekt kan dat melden aan bovenvermelde contactadressen, ten laatste twee dagen vooraf. Het bridgebestuur doet dan zijn best om iemand te vinden.

Vrije bridge: ‘s Namiddags op zaterdag en zondag kan vrij bridge worden gespeeld (Brandt-lidmaatschap is hiervoor vereist). Aanvang meestal rond 14.30 u. (niet tijdens tennistornooien)
Maandagavondbridge (20.00 u.): o.l.v. Johan Naessens bekwamen sommigen zich verder in het bridgespel (Brandt-lidmaatschap is hiervoor vereist).

Bridgelunches: na de Paasvakantie wordt deze traditie hernomen indien er voldoende belangstelling voor is.

 

Built by WP - Tweaked by NewWorld - Touched by RoBoT