Bridge

 

 

 

 

 

De bridge-activiteit op TC Den Brandt gaat voor het hele tennisseizoen door de bovenverdieping van het clubhuis. Daar is het aantal tafels beperkt tot zeven. Alleen wie zich vooraf aankondigt aan de drie leden van het bridgebestuur (zie punt 1 hierna) heeft kans om mee te kunnen spelen.
AANDACHT: de bridgetornooien gaan NIET door tijdens de beide tennistornooien eind juni en in juli.
De bridgezaal wordt op zes dagen gebruikt door de tennistornooileiding:
 vrijdagen 21 en 28 juni en 5 en 12 juli, maandagen 24 juni en 8 juli.

  1. Open tornooien op maandag- en vrijdagnamiddag (13.45 u). Om u aan te kondigen voor deze open tornooien stuur a.u.b. mail naar de drie leden van het Bridgecomité:Jan.vanhavenberge@outlook.com / robert.joukes@skynet.be / lizette.janssens@hotmail.be
    Inleg tornooi 3 euro voor Brandt-leden, 5 euro voor niet-leden.
  2. Geen partner? Wie een partner zoekt kan dat melden aan bovenvermelde contactadressen, ten laatste twee dagen vooraf. Het bridgebestuur doet dan zijn best om iemand te vinden.
  3. Vrije bridge: ‘s Namiddags op zaterdag en zondag kan vrij bridge worden gespeeld (Brandt-lidmaatschap is hiervoor vereist). Aanvang meestal rond 14.30 u. (niet tijdens tennistornooien)
    Maandagavondbridge (20.00 u.): o.l.v. Johan Naessens bekwamen sommigen zich verder in het bridgespel (Brandt-lidmaatschap is hiervoor vereist).
Built by WP - Tweaked by NewWorld - Touched by RoBoT